Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren


Den milda luften viner i glömska, minnet återvänder.

Ljudet av fåglar surrar fritt.

Överallt finns tecken på liv.

Överallt finns du.

Jag lever. Du lever, tillsammans här, tillsammans nu.


Vill ta vara på känslan av frihet.

Tar mig en dröm och kopp kaffe. Du är sötman i min upplevelse.

Vågar inte blunda, vågar inte vända dig ryggen.

...greppar ett hårt tag ifall allt skulle försvinna.




Du göder mig när det regnar.



Jag upplever dig.




Jag super in dig och kapslar in det bästa.


Välkommen Våren, efterlängtad & uppskattad!






Fri vers av Angela Hansson H
Läst 289 gånger
Publicerad 2010-04-29 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Hansson H
Angela Hansson H