Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välbehag

En suck av välbehag

Du viskar i mitt öra

Jag kan inte höra dina ord


Jag känner mig blyg och ler försiktigt

En Värme sprider sig

Mitt leende mot dig frestar oss båda


Din hand i min, en trygghet

Dina andetag pulserar mig på halsen

Jag blundar....

......dina ljud kittlar mig




När jag kysser dig stannar all tid




Fri vers av Angela Hansson H
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 23:18



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Klockrent...den säger allt!
2010-04-10

  stefan.g
Skön text!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Angela Hansson H
Angela Hansson H