Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlösa nätter



när mörkrets ljus
omsluter totalt

tystnaden
tränger sig på

smyger in
under
fysisk yta

skalar av
dagens välanpassning
och
självkontroll

Omformar tankar
till virvlande
höstlöv

Befriar själen
som suckar lättad
kryper ihop
gör sig liten
åtkomlig

Hjärtat
slår en frivolt
lyssnar
förstår

Sinnesron
sveper täcket
över allt

innan
en ny dag
ska gry




Fri vers av Zache
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-10-31 21:03



Bookmark and Share


  DanSan
Kunnde dock ej låta bli att skriva en kommentar här!!!
Gode Gud dessa ändlösa nätter, tur att sinnesron finns
här och nu för oss. Men dock där kommer ljuset, grynningens
underbara ljus!!! Så Gott . . .
2006-03-03

  Tvillingsyster
Jättehärlig. Känner igen mig så i känslan. Hur vi har så mycket för oss på dagarna där vi är till för andra, att natten blir vår enda egna tid.
2005-12-07

  Kicki Karlén
Mycket fint diktat, härligt med en så positiv känsla som stannar kvar, även om det lyser igenom lite vemod. Jag tycker om dikten för att den är allvarlig och ändå gör den mig glad!
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache