Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är idioten

tårarna rinner ner för min kind
känner hur ångesten river sönder mitt liv
över vad som ja en gång gjort
då ja var ung och en jävla idiot




Fri vers av DenSomBaraStårOchLer
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer