Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt annan person idag!

Tankarna som bara inte kan försvinna,
Minnen som aldrig blir bortglömda,
Allt de onda man gjort är de enda nån kan minnas,
Försöker leva ett nytt liv med nya mål,
Men de kan jag bara ta och glömma,
Aldrig kommer någon glömma det som va då,
Vänner och nära försvinner hela tiden,
Alla tror att dem redan känner mig,
Dem tror att jag fortfarande är det där svinet,
Har ingen ny chans att kunna motbevisa det,
Är redan utdömd av dem alla, ingen chans kvar,
Står här idag, är en helt ny person här idag,
Väntar på den tiden ska komma då dem inser,
Innan dagen kommer då ljuset inte brinner mer..




Fri vers av DenSomBaraStårOchLer
Läst 247 gånger
Publicerad 2013-11-19 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer