Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Rädsla för närhet
är mitt största hinder
Rädd för beröringen, (bedömningen?)
Rädd för att inte duga
Eller rent av väcka avsky
Äcklas av mig själv och min egocentriska världsbild
Stackars, stackars mig!

FÖR HELVETE!!!

Även jag är väl värd någon!
Någon som är som jag
Lika djävlig och självisk,
inställd på personlig lycka och framgång
\"Att lyckas\"
Hellre dö än motsatsen, givetvis
Kastar bort millioner tillfällen
Stänger min gläntande dörr mitt för ansiktet på dem
De som ser mitt blödande hjärta och vill slicka såret rent
De som känner min moderliga styrka
och vill krypa ihop och suga på mitt bröst till sömnen infinner sig




Fri vers av Ki
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-10-28 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki