Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön


Hör!


Det prasslar i dungen av löv och sly
Visslar viskande viner
Stormen har kommit att se dig ny
färgglad i sprakande miner


Förmanat, förmultnat, förunderligt dött
var barnet vi närde med kyssar
Så olovligt livlöst det hopp som vi fött
Vart andetag sakta nu tystnar


Hör!


Så vaknar nu världen som håller dig kär 
dig livet bär hamn i sitt sköte
Du vackrast av alla älskande är
Jag ömmar dig mod i vart möte


Le så, var vacker, du skimrande frö
Jag hör dur du skrattar längs stigen
Se dig, låt hör det som aldrig kan dö 
Stråla nu änteligen!





Fri vers av Ki
Läst 715 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-09-29 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki