Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dig

Här står jag, framför dig,
skör och sårbar och längtar
Du kan inte se mig
för jag har ställt mig i mörker
och när du nuddar vid mig drar jag mig undan
av rädslan

Där står du, mitt framför mig,
allt jag nånsin drömt om
Helt verklig men ändå
som en siluett eller skugga av min dröm
Jag vill känna dig, ge dig, smeka din vackra kropp
men min hand når inte fram för jag står för långt ifrån dig

Nu, mer än nånsin, vill jag möta någon
Naket och självklart överlämna mig i någons armar
Du är den jag väntat på
letat efter i åratal

Tillåt mig och hjälp mig att få älska mig själv
Då kan jag öppna och ge dig allt som finns inom mig och som du är värd
Då först kan jag våga älska dig




Fri vers av Ki
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-28 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki