Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs 'pioner'. där i finns inspiration.


gnister














tjäran väller ur mig. hantlarna i magen; sådana
sköldar man väljer.
det jag ser är hinnan över hennes hår-
botten, hur den spricker som glätta äggvitor.
det jag ser är hon,
håret det ljusa som vidhänger kroppen
när hon lutar sig bakåt i vidja armar, skalade ömma axlar
och möter solglipan i taket.
så uppstöter jag frukten du lämnat i min mun. det gråbruna skinnet
över min vida vilja; skalen och köttet som ruttnat.




Fri vers (Prosapoesi) av obsolet
Läst 443 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-08 19:40



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
du har ett väldigt eget språk som du bygger väldigt intressanta världar med. jag har endast en vag aning om vad du menar och jag tycket det mycket väl kan få vara så hos den som läser. något som dröjjer sig kvar.
2010-06-02

  Vind
speciell lyrisk värld du bygger, jag besöker sorgsen underton, dock med fascination
2010-02-11

    Melona
märkligt vackert vacker. prinsessa av poesi och väsen.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

obsolet
obsolet