Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 11/12-09


Takbetraktelse

Taket på stadsbiblioteket
utsikt över odenplan:
om det skulle vara självmord
skulle det vara ett
fall härifrån.




Fri vers av Plaster_Poetry
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-02-10 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry