Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B

Jag känner
att jag måste
hitta ett nytt
internet
där jag kan blotta
allt det jag tänker
men aldrig
vågar skriva
...




Fri vers (Prosapoesi) av Plaster_Poetry
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry