Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev ombedd att skriva en dikt med verser på fyra rader, där varannan rad rimmade. Jag gjorde ett försök...även fast jag hatar att rimma.


Viner

Inte ens en elastisk pojke
är som flickan med den svarta katten
Som en odrucken kopp kaffe lockar hon
när hon står där i snön under hatten

Om han kastar en snöboll mot henne
Skriker och slår i ett försök att nå
Om han förklarar att hålet i hans bröst är en basketkorg
kastar hon tillbaka då?

Han krossar flingor i handen
kastar ut dem ovanför spåret på natten
försöker klyva mörkret där hon viner
hon väjer undan, vrider på ratten




Bunden vers (Rim) av Plaster_Poetry
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry