Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygarna

Hör du mig?

Jag finns här för dig..

Hör du mig?

Jag älskar dig

Ditt ljus är mitt ljus
Vår stund är nu

Tillsammans ska vi smyga tysta
i rökridån som ligger tjock
här i drömmarnas land

..attackera
var enda lögn
som tiden gjort sann

i ljus dränka
det som ligger fördolt
i drömmens dunkel

Riva murar o se igenom det som ligger o lurar
i Sinnet som Tror
Detta näste där illusion och
förvirring bor

.. ..Hör du mig?

Jag finns här för dig..

Hör du mig?

Sinnesförvirringens tid är förbi
Låt oss Utplåna Sinnet ur våra
liv

Detta sinne som vanemässigt
varseblir det vi kallat Verklighet
Detta Vansinne Ska upphöra, nu!

Låt oss ta språnget ut i tomrummet
som skänker Liv

För att återuppstå
som formlös gestalt
i den Sammanflödande Kärleken
som genomsyrar allt




Fri vers av Fröken Sinnesmjuk
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Sinnesmjuk
Fröken Sinnesmjuk