Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halkar runt

Jag halkar runt i tillvaron
ute , halt, kallt
glittrande snömassor i sol

inombords
dimma, gråslask
i varje andetag
luften tunn
kvalmig

när tar allt slut
kan ni ge mig ett klockslag

nu är det nog
gnäller, slickar mina sår

kom hit nuuu

jag vill ha våååår

helst igår..




Fri vers (Fri form) av Zache
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 19:57



Bookmark and Share


  _Mian_
Samma lika här. Vår på stört men gärna redan i går.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache