Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ringen

I periferiet av allt vad jag är
kommer du alltid närvara

din närvaro är lika ihärdig som
min kropps vilja att varje morgon vakna

men du vet

jag är fylld med något som inte passar
dina jordbävningar




Fri vers av regndroppar
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 17:07



Bookmark and Share


  Elin Brändström
underbart, du är så klockren när du skriver, tack
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

regndroppar