Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om och men

Hon smygtittar inte.
Hon vilar bara ögonen på mig ibland medan hon pratar med någon, eller när hon dricker sitt kaffe
Jag tittar alltid bort. För att inte bli avslöjad tittar jag alltid bort.

Jag heter Peter
Jag är peter, 40 år
Fyrtio år
Läkare
Gift sedan tre år
Jag kände att det var dags. Jag ville gifta mig, köpa ett hus och få barn.
Min fru skulle vara en snäll och trevlig blondin, en Anna eller en Maria.
Det blev en Linda, snäll trevlig och blond.
Vi har en dotter, 2 år
Två år
Men
Livet är fullt med ‘’men’’. Otrevliga men störande men, och få är bra men.
Hon dyker upp. Tre år försent. Jag faller stuplång i hennes hav. Vad löjligt detta måste låta.
Magplask
Jag kan inte sluta tänka på om. Jag hatar alla ‘’om’’ som finns I världen.
Om jag inte hade gift mig skulle jag haft någon chans.
Hon är liv
Jag är tråkig
Linda är snäll




Fri vers av regndroppar
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regndroppar