Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Det vore skönt

nu

att fläka hud och

andas

men jag anstränger mig för att undgå, undfly - inte

tråna

efter återfall och jag

kniper

tårna krampaktigt i

luften

för att hålla mig kvar och

inte

gå ut i köket, jag knyter

armarna

och blundar, försöker andas

...main-stream




Fri vers av Plaster_Poetry
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry