Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbravader

Fulla
av passion
för musiken
och varandra
ödslade vi kvällens tid
berusade på gatorna
av Stockholm

Vi levde i nuet
som vi trodde skulle vara
för evigt

Tills vi någonstans tappade bort varandra
i vågorna
och vi drunknade tillsammans
i havet

Det havet har nu blivit tömd
på all dess rikhet
Kvar på botten hittas kvarlevor
av kvällens bravader




Fri vers av Flogging Elly
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-11-02 21:29



Bookmark and Share


  Grizzly
härlig beskrivning av storheten i det absoluta nuet och den brustna bilden som blir kvar efter uppvaknandet ur det..
den här var grym!!
2005-11-30

    Tow doll
fint. tänker på party som jag saknar så!!
2005-11-03

  Mårten
ohh! helt otroligt bra. känner igen mig på något sätt
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly