Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..det ryker lixom mera nu....



elden har för länge sedan slocknat
- kan man blåsa den till liv igen?

skulle jag ha passat den?
jag trodde den skötte sig själv...

jag ångrar mig nu

för det är mitt fel

bara för att jag inte orkade lägga in en till pinne i brasan


och jag känner att
jag inte heller skulle orka det nu
för min insida känns mer som aska och sot
än som kött och blod

- ska man då vänta
på bättre tider?
jag trodde det skötte sig själv...

för jag vet inte hur man gör
jag vet bara att...
...det ryker mera nu, än brinner.




Fri vers av Flogging Elly
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-09 15:04



Bookmark and Share


  Daemon
Elden behöver bli matad för att fortsätta brinna, det är en naturlag.. sen har min mamma också sagt att man aldrig ska leka med elden.
Ibland måste man starta nya eldar för det kan vara svårt att sätta fyr på den gamla, brännmaterialet har liksom brunnit upp för det mesta.
Sen ska man också passa sig för att bli pyroman, if you know what I mean ;)
2006-04-09

    Tow doll
fint, jag skulle vilja höra det som musik!
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly