Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det bara jag, eller?

jag åkte förbi förbjudna ställen idag
där minnen från förr låg på lur

ställen där jag inte får vara längre
hör inte hemma
borde inte vara där

så jag stannade aldrig
såg bara hur mitt förflutna gled förbi



















som om det aldrig hänt




Fri vers av BABYSTAR
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 15:00



Bookmark and Share


  kråkan VIP
känner igen..märklig känsla..bra!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR