Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här känslan är mer än vad jag klarar av.

Jag vill bara skriva ut mitt hjärta
Skriva bort
Allt det där som tär på mig
Allt som jag inte säger någonting om
Till dig

Jag vill bara få ut allting
Bara skrika de där små orden
Få tyst i mitt huvud
Få bort dig ur mitt huvud
För jag blir g a l e n


"Dom små små orden är svåra ord"


Men jag vill inte ge dig chansen
Att säga fel ord
Vill nog helst
Bara låta det vara
I så fall

Allting går över
Till slut




Säg de där små orden
Så jag kan säga dem
Tillbaka




Fri vers av BABYSTAR
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR