Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig låna dig

Låt mig låna dina händer
Låt mig låna dina händer och dina armar
Låt mig låna dina händer och låt mig forma allt jag kan med dem

Låt mig låna dina fötter
Låt mig låna dina fötter och dina ben
Låt mig låna dina fötter och låt mig gå så långt jag kan med dem

Låt mig låna dina ögon, dina öron, din mun
Låt mig låna din kropp, ditt sinne, ditt jag
Låt mig låna dig och låt mig göra allt jag kan och allt jag vill med dig

Låt mig låna dig




Fri vers av pafagel
Läst 324 gånger
Publicerad 2010-03-22 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel