Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nödrimsdikt om destruktiv kärlek.


Kom rör mig

Kom se mig
Kom ge mig
Kom be mig

Kom lär mig
Kom bär mig
Kom begär mig

Kom hör mig
Kom rör mig
Kom förför mig

Kom förstör mig





Fri vers av pafagel
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-22 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel