Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord

jag sitter på knä i gräset
blundar
sträcker mig fram efter de vita

vita små blommor
som nyss börjat slå ut

blundar
lyssnar till vinden som talar

med mej?
är du där?

rycker i mitt hår
tillbaka till verkligheten

där jag sitter på knä i det mjuka varma gräset
en omfamning av jord
de doftar så ljuvligt
de vita

vita små blommor
som nyss börjat slå ut.




Fri vers av Louise
Läst 647 gånger
Publicerad 2005-11-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise
Louise