Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salta tårar

salta är de tårar
som långsamt rullar nerför min kind
tömmer
renar

starka murar
som vittrar
en långsam process
i en evig tid

förbannar
lösgör
friar

en insikt som bjuder in till lättnad
en lättnad sköljer likt kraftfulla vågor
i en ondsint storm

salta är de tårar
som fritt flödar utför min kropp
våldsamt renar min själ

allt det onda
all smärta
i en liten droppe

forsar likt ett vattenfall
en saknad
ilska

lättnad

salta är de tårar
som fyller mitt hjärta med sin tyngd
längtan som bränner

den bittra smaken av svek

svider
blixtrande smärta
faller i glömska likt ett bleknat fotografi
då salta tårar rämnar





Fri vers av Louise
Läst 632 gånger
Publicerad 2005-06-30 19:37



Bookmark and Share


  JuliaS
jättefint!
2005-06-30

  Ola Rydberg
Starkt skriven
om ledsenhet
och
rening
2005-06-30

    vilsen
vackert !
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Louise
Louise