Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden tog slut nej, de finns kvar men porten har gått i baklås med orden instängda där bakom


ordtom


Känns konstigt
när man alltid kunnat förut
att plötsligt
bli tyst

här innanför
trängs orden i vild oreda
slår sig trasiga
mot låsta porten

papper och penna
skärm och tangenter
glor tomt tillbaka
på ordlösa fingrar

Lika bra att
knyckla ihop
släcka ner

Jag tar en promenad istället




Fri vers av a.m
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-11-08 15:39



Bookmark and Share


  LonelyNotAlone
Men dom här orden slank visst ut genom brevinkastet...;)

Kul att se dig här igen, jag har inte heller "fått ur mig" mycket sista tiden, men nu börjar lusten att skriva komma tillbaks igen....Hoppas du hittar den du också...

Kram,

Håkan..
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

a.m
a.m