Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt behöver inte vara så himla bra, man kan väl bara skriva...


en gammal byrålådefyllare...

In your eyes I see a tense
of something not allowed
make´s me wan´na loose my sense
and cry it all out loud

Please don´t ask me how I feel
never wonder why
take my hand and make it real
together we can fly

After endless victory
back in the light of day
we will find our memory
and keep it all the way

So don´t ask me how I feel
just don´t wonder why
take my hand and make it real
into the night we fly




Fri vers av a.m
Läst 520 gånger
Publicerad 2004-11-06 21:58



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kommer man så mycket längre.
2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

a.m
a.m