Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag ber


en dag när vi är klokare och världen är äldre
då vi lärt oss tillräckligt mycket
kanske det sker


och jag ber
att livet en dag ska vara rättvist
att girighet tillhör det förflutna
och alla mörka dagar är bortglömda

och jag ber
att vi en dag vunnit vår fred och frihet
och står enade tillsammans
i soluppgångens ljusa sken

en dag när vi är klokare och världen är äldre
då vi lärt oss tillräckligt mycket
kanske det sker
så jag fortsätter att be




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-09 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom