Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månljuset söker jag dina bilder


Mormor,
ibland känns det som om alla stjärnor
har fallit ner
och jag kan inte längre låtsas
spela ett spel
där alla ord sipprar genom mina fingrar

Jag kan inte tyda
mina egna spegelbilder, mormor
och jag finner aldrig några svar
då jag ser djupt in
i mina gröna ögon

Månljuset faller i natten, mormor
och jag blickar ut över horisonten
ja, ännu längre bort
ty jag söker dina bilder
som jag vet
finns där ute
någonstans

och genom de tysta molnen
sänker sig en stilla doft
av gryning

en ny morgondag nalkas
och jag ber dig
håll min hand
i din




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 554 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-06 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom