Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrikande snören


Du snubblar
på skrikande snören
och ryter
så det ekar
i trasseltrådarna

och när stjärnorna exploderar
ebbar de falska skratten ut
och dina söndertrampade trottoarkanter
avspeglar tomhet
i midnattsljus




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-05-17 09:07



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Du har ett sådant levande språk. Jag har läst några av dina dikter nu och jag är så full av förundran över hur enkelt och självklart du förmedlar känslor och iaktagelser. Bra!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom