Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber dig..

Lagom älskling.


Älska mig lagom.


Balansera på den där osynliga tråden där varje beröring blir till ett skalv.


Där distansen mellan oss är den spänning vi eggas av.



Snälla..



Du kväver mig.





Fri vers av Obolo
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-24 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo