Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut

Så kom

Älskling


Låt mig

Få dig


Dit


Låt mig

Ta

Dig


Älskling


Kom

Med mig




Fri vers av Obolo
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-07 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo