Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att halka och nästan ramla

Jag låtsas

Min tid var då





När mitt

Nu


Inte fanns



Men mig

Lurar

Jag aldrig


















Fri vers av Obolo
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-30 02:13



Bookmark and Share


  Maximillixen
Mycket välformulerat och kompakt rikt. Fint. /Maxi
2011-07-30

  cilax VIP
elegant, fint
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Obolo