Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Flyga Drake

lätta
fötter
springer

över gräs

över
stenar

ut från den trygga skogen

ut mot världen utanför
sand
klippor

ljudet av vågor
måsar
saltstänkta vindar kilar in i minsta vrå

skrämmande lockande

hennes fötter smyger sakta
krossade flaskor sprider hotfullt sina skärvor bland stenarna
försiktigt försiktigt

närmare kanten

närmare

kan nästan röra vid tomheten nu

hennes tår
klamrar sig fast runt klippkanten

och skulderbladen blir till vingar

ett sista steg utåt


och
hon

faller




Fri vers av Iseldur
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iseldur
Iseldur