Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Och nej nej nej

jag beundrar dig inte

för jag vet att ingen orkar
mer än jag

att ingen
kan

resa sig
och berätta
hur det verkligen
är

men ingen kan

ingen orkar

det är lättare

att bara följa med strömmen

ja vem fan bryr sig

jävla klyscha
men vad annars

jag menar

när ingen protesterar

mer än i sina tankar
där ingen hör

man har inga plakat i hjärnan

dina små grå skriker inte ut dina kampanjer

för det är just det vi är

små
grå
i din feta jävla hjärna

och även om jag inte orkar protestera

så säger jag stolt om du frågar

att
ja
visst
alltid
jag beundrar dig
du är den enda




Fri vers av Iseldur
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iseldur
Iseldur