Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var en dröm jag hade, då jag hörde en tjejröst säga något i den här stilen. Jag kom inte ihåg allt när jag vaknade men det rörde mitt hjärta. Jag kom bara ihåg stödorden.... Tänk ej för mycket nu. Los Angels-du i vit kostym dansar vi<3


Los angels-en dröm

Snälla, gråt inte mer.
Jag lämnar dig nu, men kommer alltid ha dig i mitt hjärta.
Tänk, snart ses vi igen.
Du och jag, vi två.

Du i vit kostym, dansar vi i Los Angels.
Jag i klänning, du för mig, då jag bara är din.
Mörkrets onda svarta upplyst där bara vi är.

Tänk ej för mycket nu.
Snart ses vi igen.
Du i vit kostym, dansar vi.

Jag är alltid din.....



Tänk ej för mycket nu. Los Angels-du i vit kostym dansar vi<3




Fri vers av NyköpingsMange
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NyköpingsMange
NyköpingsMange