Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version. Skriv gärna något. dåligt som bra. spelar ingen roll. Kul att höra vad folk tycker. så man kan jobba lite mer på saker man är dålig på.


* Du mitt allt *

Tänk dig doften av den grönste dal
med en natur av de vackraste fria röda rosor?

Vad är det när jag håller dig i min famn, kysser dig och känner din doft.
Doften av Dig...ditt hår, din hals, din kropp.



Tänk dig den vackraste solnedgång en mild sommarkväll,
en klar regnbåge över en nyuppsprucken blå himlen,
eller det klara fallande regnet över en lysande äng.

Vad är det, när jag ser djupt in i dina förväntansfulla klara vackra ögon, ser leendet i ditt ansikte där solen och stjärnor bländas av hur skinande vacker du är.



Tänk dig ljudet av fågelungarnas första nyfikna vårsång,
en ensam brusande älv dold i naturen
eller en surrande humla sökandes efter nektar.

Vad är det när jag hör ditt ljuva skratt av ren och skär lycka.
Vad är det en sen natt när jag hör dig liggande intill mig.
Vad är det när jag du viskar dolt i mitt öra "jag älskar dig"


Tänk dig en ljuv beröring av en smekande ensam vind längs havets vita drömmande stränder,
Det mjuka sköna gräset under bara fötter,
Ett dopp i ett svalkande hav den hetaste sommardag.

Vad är det, när jag känner dina hand beröra, stryka, smeka min kind.
När jag känner hur du omfamnar mig på det kärleksfullaste sätt.
När jag känner din ljuva doftande nakna lena kropp.
Dina välformade bröst, ditt hår , ditt underbara sköte liggande mot mig.


INGENTING







Fri vers av NyköpingsMange
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 09:32



Bookmark and Share


  Glensan
Du målar med orden på ett fint sätt
Detaljrikedomen är mycket bra
Den emotionella känslan stor

Över lag en mycket vacker fin
harmonisk text som jag fattade
stort tycke för, applåder
2009-07-10

  stella
Äkta...sann kärlek!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

NyköpingsMange
NyköpingsMange