Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ego

Just i språnget fångar jag dig

Ögonblicket finns

Och jag viskar min kärlek i ditt öra

Ber dig att få falla tillsammans

Men ditt sista nej

Blev min eviga


Sorg




Fri vers av Obolo
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-20 19:05



Bookmark and Share


    imnotfinished
sorglig. men jag gillar den!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Obolo