Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommartid för villfarna själar.

Så nalkades sommaren.
Den uppstod från tidig vår och bar med sig vemod och sorg.
Dödsångest.
Jag kämpar på längs vägarna.
Stretar mig fram på stigarna,

för att dämpa allt det onda.

Solen i nedgång följer mig,
kastar dagens sista strålar ner på böljande lummiga fält.
Reflekterar ljuset in i mina ögon.

-Når ni djupet?

Tränger ljuset någonsin ända in?

Jag når skogsstigen.
Uråldrig mark mellan furor och granar.
Stenar och virke
klädda i mörk, drypande mossa.

Trollskog
älvdans

Minnen från barndomen.
Jag älskade min barndom. Älskar den fortfarande.
Jag ville dela med mig, ge min barndom vidare.
Ville visa:
Så här lever man!
-Lustfyllt, njutande, mystiskt, drömmande..

Pulsen dundrar i takt med stegen.

Ångesten griper mig igen.
Drar ner mig i mörkret.
Jag flämtar efter luft.

Ljuset! Ljuset!

Omfamna mig
ge mig tillbaka min livslust
visa mig liv!
Hjälp mig tillbaka..

Jag kryper ihop i smärta
Håller för öronen för dånet

ångestvrålen.

Men de hjälps inte.
De kommer från mig själv.

De kommer alltid från mig

öronbedövande

fasansfulla


skrik.









Fri vers av Vacant
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-03 23:16



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj! känns smärtsamt ont och ledsamt att läsa min fine vän, jag vet ju allt du gått igenom.. försök att var stark kära du.. applåder och kramar för din fantastiska text
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant