Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du?

Minns du den där gången,
då vi gjorde som vi sa?
Vi slutade att låtsas
att allt var lätt och bra.
En knapp och oklar kväljning
en viskning, en hjälp, ett rop
en vilja till försäljning
ett hjärta gör en loop
Jag hoppas att du minns den
den gjorde mig så stark.
Den gav mig mod att leva
att upptäcka ny mark.




Fri vers av kaktus
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus