Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje

Vänner och kärlek och en stor familj
Kläder på kroppen och vinden i håret
Behöver man egentligen något mer?

Jag köpte en klocka idag
den hänger i en kedja om min hals
Den tickar i takt med tiden

Lyckliga människor räknar inte
de sörjer inte svunna minuter
timmar som gått åt till ingenting

Tid går alltid åt till något
till att finnas, att andas
min tid går till att älska




Fri vers av kaktus
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-07 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus