Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp

I det gröna fann jag plats


Plats att andas

Att se


Vad min mening är


Och hur

Den slutar


Och


Där syret är som rikast

I skuggspel och

Ljummen vind


Viskar jag

Ett

Ord





Fri vers av Obolo
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo