Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kallar mig \"Mija\"


Han kallar mig "Mija"
sin flicka

Hans- med honom
är jag
I honom,
hans ögon,
vill jag drukna
och försvinna

I hans händer,
hans värme,
hans mjukhet
som fyller mig

I hans röst
när han viskar
”Mija”

Han säger att han mött mig förr
i en dröm
för länge sedan
Och i hans tårar
ser jag,
känner jag,
hans saga

När vi är
finns inte skal
Somnar tankar
Tystnar ord

Vi är
en våg av energi
som sköljer genom oss,
smeker över
och inom

Den väter vår kropp
och våra kinder
Böljar mot extasen
där vi somnar
Lugna
och tygga
som två utmattade barn vid strandkanten
som just påbörjat livets stora resa




Fri vers av Ki
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-11-14 16:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tycker att detta är en mycket vacker dikt om kärleken...
2005-11-14

  Queen_of_Rain
Oftast blir dikter om att tycka om någon mycket otroligt clichéiga, men du undviker detta bra! vackra rader blandas med bra beskrivningar och ordlekar.. fiiint
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki