Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppgiften gick ut på att göra en monolog där man kunde lista ut vad karaktären kände och varför....utan att egentligen säga det rakt ut...tjah..


monologernas orsak?

Catrin:
Ni bara äter och ser allmänt glada ut.
Gör ni någonting annat än det?

(Catrin kastar nya smulor till duvorna)

Catrin:
Ni har tur som iallafall har något att vara glada över, att det iallafall är någon som kommer hit och matar och hälsar på er.

(paus)

Mig är det aldrig någon som hälsar på.

(paus)

Och inga vänner har jag heller, som ni. Ni har ju alltid varandra men jag...

(paus)

... jag har ingen.




Övriga genrer av Snörosen
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-11-14 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen