Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellen två andetag (sitter jag och gråter)


jag ska skydda er

för dig min son hittar jag på en annan verklighet
det är bara min hand på din kind som kan förråda mig

för dig min dotter sjunger jag om en trygghet
som är ganska illa tilltygad om man tittar nära
men jag sjunger tyst och lugnt i ditt öra

för dig min älskade gör jag allt
som du vill
som jag måste

svärdet är draget och jag är redo

(ni kan vara helt lugna)

det är bara för ett ögonblick
(och bara ibland)
som krigaren vacklar

och ni hinner aldrig märka

tårarna




Fri vers av vinterflicka
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-13 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinterflicka