Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelse


I detta nu

Jag tappar fokus
Knyter min vänstra hand runt självbehärskningen
Hårt kastar jag ut den genom fönstret

Du
I ett plan på väg bort
Jag
I min bil
(tar en omväg och ett extra varv i rondellen bara för att titta på dina tystsläckta fönster)

Det är inte dina ögon, det är din blick
(och dina hårda mjuka händer)

Och samtidigt som du lutar dig tillbaka i din stol
Tar jag ett djupt andetag och undrar hur min kropp kommer att kännas

När jag ger upp




Fri vers av vinterflicka
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-12-06 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinterflicka