Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon blöder

 

Hon blöder
Spyr
det andra gjort

 

Du föder
gryr
hennes djävla lort

 

Och du blir tom!

och du blir sårad!!

och du blir solkig!!!

 

Du blöder
Hon spyr
det andra gjort




Fri vers av Ki
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-11-14 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki