Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:49

Jag tror bara inte att jag är en sådan man kan älska.




Fri vers av Silvergirl
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-22 00:49



Bookmark and Share


    Nicklas
Då är vi två st. Skulle jag helst vilja skriva.

Men, klart som korvspad att det går att älska dig! Allt annat är bara dumheter!
2011-05-03

  Burn
den innehåller mycket, den där meningen; djupet av ett helt liv, där den innersta punkten från en viss vinkel ser svart ut. grundkänslan är det som styr oss i så mycket och det är den som det är så viktigt att förhålla sig till.
2010-06-27

  miraklet
JAG ÄLSKAR DIG
2010-06-27

    Herr Ångest
Å så fel du har men å så rätt dina ord ändå känns.. något som vi alla känner igen oss i från tid till annan, tyvärr.. Alla vill vi bli älskade av någon annan.
2010-06-22

  J Simon G Johansson
Du har fel.
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Silvergirl
Silvergirl