Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, det är ett hål i mitt hjärta

Älskling, det är ett hål i mitt hjärta
Låt mig bara
älta lite till
Du vet att jag alltid stått med ena benet i det förflutna, aldrig kunnat se framtiden med båda ögonen
Det låg alltid en mörk skugga över det som var framför mig

Älskling, det är så tomt på din sida av sängen
Du lämnade mig och
ensamheten blev min enda vän
mörka nätter, mörka dagar, gråa timmar och dystra minuter var allt
som fanns kvar
det jag saknade framträdde så uppenbart i sin frånvaro

Älskling, det går aldrig över
tror jag för jag vill bara framåt men jag är is,
fastfrusen i smärtan
som ett stilleben målat av tårar
jag är fortfarande trasig och
det har gått 576 dagar nu men
vem räknar

Älskling, det är slut nu
det är fortfarande
öppna sår
men jag läker sakta
bit för bit


Blir någon annan,


utan


dig




Fri vers (Fri form) av Silvergirl
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-01 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silvergirl
Silvergirl