Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick vi plats?

Det är fel att vända
Svidande känslor
tränger omkring
De får inte plats där de är

Finns ingen plats för dem
Nu när
Det vackra inte längre
Känns
lika vackert,
Som förut

När det inte är förut
och jag flyger
inte lika fritt
Och allting börjar
Tappa sin färg

De får inte plats där
Det där som
tränger omkring
De får inte plats där de är




Fri vers av wermlandsklittan
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wermlandsklittan
wermlandsklittan